Studentboliger - Ringerike Campus Studentboliger

Ringerike Campus Studentboliger

Se flere bilder

Til studiestart 2016 stod 150 nye hybler klare for 154 studenter, i Ringerike Campus Studentboliger. Hyblene er fordelt over to bygg, Luna og Terra.

Bygget med navnet Terra har 70 boenheter fordelt på 5 etasjer. Her er det 14 hybler med eget bad rundt et stort felleskjøkken med egen stue.
Bygget med navnet Luna har 80 boenheter fordelt på parleiligheter, 1 roms leiligheter og hybler med eget bad. Hyblene med eget bad er tilknyttet et felleskjøkken hvor 7 hybler deler kjøkken med egen stue.

Boligene har fri internettilkobling med mulighet for streaming av TV signaler som en gratis tilleggstjeneste. Tilgang til egen bod, felles sykkelbod og fellesvaskeri.

I front av boligene finnes et flott uteområde med grillplass, til fri benyttelse for alle beboere.

Det er ikke gratis parkering knyttet til bygget, men det finnes 8 parkeringsplasser til utleie for studenter til kr 800 pr mnd pr plass i p-kjeller under bygget. 

Ved å klikke deg inn på byggene og enhetene under får du en oversikt over hva de forskjellige enhetene er møblert/utstyrt med. Dyne, pute, sengetøy samt kjøkkenutstyr må du ta med selv. Rengjøringsutstyr og støvsuger er også lurt å ta med. Det er ikke lov å fjerne møbler fra enheten, men du kan ha med det du får plass til selv.

Campus Ringerike er, som navnet indikerer, skolens nærmeste nabo.

Se bilder av byggeprossesen på Veidekkets Facebookside!

Bygninger på eiendommen